Szolgáltatásaink

Kisebb-, ipari szolgáltatásoktól a komplex, teljeskörű generálburkolás kivitelezésig.

A különleges ipari igényeket támasztó – saválló kerámia burkolatok, üzemi konyhák, tűzoltólaktanyák, öntödék – burkolási feladatoktól, egészen a hipermarketek, szigorú higéinai előírásokkal rendelkező terek, előkészítők, feldolgozó konyhák, konzerváló üzemek burkolásáig mindenre készen állunk.

Konkurenciáinkat több mint 20 éves szakmai tapasztalatunkkal, precíz, hibamentes kivitelezéssel múljuk felül.

Cégünk rendelkezik a megfelelő tudással, minősített anyagokat forgalmazó beszállító hálózattal, és ezek felhasználásához tartozó szakmai képesítéssel, hogy sav-lúgálló, magas-alacsony hőtűrőképességű, vagy más, a piacon megjelenő egyéni igényekre reagáló, azokat kielégítő megoldásokat biztosítson anyagbeszerzés és kivitelezés tekintetében.

A törvény által előírt 1 éves garancián felül, cégünk esetenként további 2-4 év teljeskörű garanciát vállal az elvégzett munkára.

Élelmiszer áruházak 

Új élelmiszer áruházak építése, meglévő áruház épületek átalakítása, korszerűsítése. Az európai sztenderdeknek megfelelő, a folyamatosan fejlődő technikai vívmányok és újítások használatával.

Garanciáink:

  • Magas teherbírásnak megfelelő
  • Higiéniai előírásoknak megfelelő
  • Könnyen javítható, cserélhető
  • Esztétikailag kifogásolhatatlan

Bővebb információ:

+36 20 922 3231

Ipari szolgáltatásaink

Ipari padlókiegyenlítés

Az ipari padlókiegyenlítés során egy olyan különleges teherbírású padlót alakítunk ki, amely ipari kerámia, vagy gyantapadló fogadására alkalmas.

Ügyfeleink igényeire szabva vállaljuk; vízzáró, sav-, lúgálló, normál elvárásoknak megfelelő egyenlítő anyag fárasztását és öntését, a megfelelő (alapozó és kiegyenlítő) alapanyag felhordását követően.

 

Estrich fektetés

Vastagkiegyenlítő réteg fektetése, hő és hangszigetelés fölé, akár önhordó rétegként is, úsztatott – csúsztatott – kötött formában, akár vasalást helyettesítő polimer szál erősítésével is.

Hasonló igények kielégítésére, mint a vékony kiegyenlítésnél; víz – sav – lúgálló, hő vagy hangszigetelő rétegrendben.

Ipari kerámia burkolatok fektetése

Sav – lúgálló kivitelben, alacsony és magas hőtűrésű padlók kialakítása, különleges padlóburkoló emelekkel (Stelcon).

A fektetés történhet műgyanta ragasztóval, vagy a különlegesen nagyméretű lapok fektetése S2-es minősítésű ragasztóval, de alapesetben, S1-es minősítésű ragasztót használunk.

Műgyanta borítású padlók / Sportburkolatok

Tervezéstől a kivitelezésig. Különböző teremgarázsok, ipari csarnokok, sportlétesítmények vékony burkolataként.

A megfelelően előkészített aljzatra, az igények és elvárások tudatában, különböző színű, csúszásmentességi osztályú gyanták felvitele, vagy izületkímélő sportburkolatok fektetése akár 7-8 rétegben.

GY.I.K.

Sokszor a tervezők, beruházók is tanácstalanok bizonyos szakmai kérdések tekintetében. Ezekben segítenek eligazodni cégünk ügyvezetői. 

Károsodott padló esetén mi a teendő? - Burkolhatóság visszaállítása

A síkban rosszminőségű padló helyreállításától, egészen a sómarta szerkezeti repedésekkel rendelkező, erodált betonpadlók helyreállításáig, mindenre van szakmai megoldásunk. Munkatársaink a felmérést követően adnak teljeskörű tájékoztatást a javítással és anyaghasználattal kapcsolatban.

A MAPEI termékein kívül, forgalamazza cégük más gyártó segédanyagát is?

Nem. A MAPEI több mint 3000 termékes portfóliója, illetve cégünk több mint 20 éves tapasztalata, mind terméktámogatásban, mind garanciában, elkötelezetté tesz minket a MAPEI megbízható minőségű termékei iránt.

Burkolatra való ráragasztás lehetséges?

Természetesen igen, amennyiben az a burkolat megfelelően sík, szennyeződésektől mentes és megfelelő teherbírással bír a jövőbeli használat függvényében. Ezzel megspórolható a bontással járó többletköltség, és minden más kellemetlenség.

Rétegrendek sorrendjével kapcsolatos kérdések:

A legtöbb vásárló nem tudja, hogy technológiai sorrendben; például a kiegyenlítés megelőzi e a vízszigetelést, a feszültségmentesítés a kiegyenlítést, vagy a burkolás a festést. Ezekben a kérdésekben szakképzett kollégáink készséggel állnak rendelkezésre, a megfelelő rétegrend sorrendjével és az anyaghasználattal kapcsolatban.

Vízszigetelés és különleges igénybevételekkel kapcsolatos információk

Nagyon fontos, a megfelelő szaktanács kikérése a kivitelezés megkezdése előtt. Ezt kihagyva, visszafordíthatatlan hibákat véthetünk. Amennyiben a helyismeret, illetve a vevő szakmai felkészültségének hiánya áll fenn, a MAPEI alkalmazástechnikus kollégái, vagy alkamazástechnikus mérnöke is a helyszínre vonul annak érdekében, hogy egyértelmű és műszakilag helyes megoldást tudjunk nyújtani a feltett kérdésre, illetve hivatalos szakvéleményével megerősítse a szakmai döntést.

Írjon nekünk

Székhely: 1103 Budapest, Várgede u. 3.

Depo és üzletünk: 8000 Székesfehérvár, Szárcsa u. 13.

+36 70 624 9588

+36 70 624 9293

info@mastinogroup.eu

depo@mastinogroup.eu