MASTINO GROUP

Két országban, több mint 20 eltöltött év és szakmai tapasztalat az építőipar e területén. Több mint 200 projekt, és több mint 200.000 m2 burkolt felület!

KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁSAINK

Ipari padlóburkolat - élelmiszeripar

A cégünk által a legnagyobb négyzetméterben lerakott felületek éppen az élelmiszerkereskedelmi szegmensben helyezkednek el úgy mint Lidl, Spar, Interspar, Aldi, Auchan (Cora), Tesco, Penny, Edeka, Rewe, Netto

Ipari padlóburkolat - vegyipar

Természetesen ebben a szegmensben is részt vállalunk egészen speciális(egyedi) munkák kivitelezésével mint például a péti Nitrogénművek Rt.új savüzemének kármentő burkolása, vagy a Düsseldorfi Henkel Tűzoltó laktanyája.

Gépjárműipari szektor

Elsősorban Németországban, de itthon is rengeteg kereskedést, szervizt és vasútállomást burkoltunk különböző fektetési technológiák és rétegrendek mellett.

Lakossági padlóburkolatok - Társasházak

Természetesen cégünk részt vett több németországi, valamint budapesti társasház hidegburkolási és estrich fektetési munkáiban is.

9

Sok éves szakmai tapasztalat

Cégünk ügyvezetői és alvállalkozói 1996 óta végeznek munkákat az ipari kerámiapadlók kivitelezésének területén. Ezt jelzi a több mint 200 megvalósult projektünk.

9

Precizitás, határidők betartása

10 nap alatt 1800 m2?! Nem probléma! Cégünk még soha nem került olyan helyzetbe, hogy kötbérezni kellett volna hibás teljesítésért vagy a határidők be nem tartásáért.

9

Felhasznált anyagok minősége

A felhasznált anyagainkban és segédanyagainkban kompromisszumok nélkül, csak a legkíválóbb minőséget választjuk, ezért használjuk több mint 20 éve a Mapei termékeit.

Túl kicsi vagy túl nagy projekt?

Lectus erat, consectetur eu sapien eget rhoncus consectetur sem. Proin cursus, dolor a mollis consectetur, risus dolor fermentum massa, a commodo elit dui sit amet risus. Maecenas ornare nisl a tortor ultrices bibendum. Nulla fermentum, metus quis sodales tristique, augue mauris molestie augue, non feugiat ligula neque nec felis
Lorem ipsum dolor sit consectetur adipiscing elit. Nullam lectus erat, consectetur eu sapien eget rhoncus consectetur sem. Proin cursus, dolor a mollis consectetur, risus dolor fermentum massa, a commodo elit dui sit amet risus. Maecenas ornare nisl a tortor ultrices bibendum. Nulla fermentum, metus quis sodales tristique,

Kérjen ajánlatot most!

Referenciák

MEGNYITOTT WEBÁRUHÁZUNK

Üzletünkben több mint 3600 kereskedelmi és ipari árlistás termék készletről, azonnal megvásárolható.

Írjon nekünk

Székhely: 8000 Székesfehérvár, Szárcsa u. 13.

Depo és üzletünk: 8000 Székesfehérvár, Szárcsa u. 13.

+3670 624 9293

info@mastinogroup.eu

depo@mastinogroup.eu